Toimintatapamme

Aloita vuokraus

1. Varaukset

Voit tehdä varauksen sähköisesti 24 tunnin päähän, nopeammissa tarpeissa voit soittaa suoraan toimipisteeseen (numeroon 0503466520). Meihin voi myös olla yhteydessä WhatsAppilla. Varaus tulee perua viimeistään 24 tuntia ennen vuokrauksen alkua. Vuokra maksetaan noutohetkellä, pankki/luottokortilla. Minileasing / pidempiaikaisissa vuokrauksissa ensimmäisen kuukauden vuokra veloitetaan noutohetkellä, ja jatkossa jokaisen kuukauden alussa luottokortilta ellei muuta ole sovittu.

2. Vuokraaja ja kuljettaja

Vuokraaja on itse auton kuljettaja, mikäli vuokraamon kanssa ei ole sovittu toisin. Jos kuljettaja on muu kuin vuokralle–ottaja tai autolle halutaan toinen kuljettaja, tämä kirjataan vuokrasopimukseen. Toisesta kuljettajasta vuokraamo ei peri lisämaksua. Auton kuljettajalla on oltava voimassa oleva ajokortti ja vähintään yhden vuoden ajokokemus.

3. Vakuutukset ja omavastuu

Vuokra-auto on vakuutettu liikennevakuutuksella vuokraamon toimesta. Vuokraajalla on aina omavastuu, joka voi vaihdella auton mukaan. Omavastuu ilmoitetaan varausvaiheessa ja vuokrasopimuksessa. Halutessaan vuokraaja voi ostaa omavastuun pienennyksen varaus- tai noutohetkellä. Vuokrauksen aikana sattuneista vahingoista tulee ilmoittaa vuokraamolle välittömästi, sekä valokuvata vahingot.

4. Auton näyttö ja käyttö

Vuokraaja noutaa auton sovittuna aikana ja sovitusta toimipisteestä, ellei muuta ole sovittu. Vuokraamo ja vuokraaja ottavat kilometrit ylös ennen lähtöä ja vuokraaja sitoutuu palauttamaan ajoneuvo tankattuna. Vuokraaja maksaa itse vuokrauksen aikana tarvitsemansa polttoaineen, ja palauttaa auton tankattuna, ellei muuta ole vuokrasopimukselle sovittu. Vuokra-autoa ei ole mahdollista viedä Suomen rajojen ulkopuolelle. Vuokra-auto on varustettu tieliikennelain mukaisella varustuksella, sekä talvirenkailla talvirengaskaudella.

5. Auton palautus

Auto tulee palauttaa sovittuun paikkaan, sovitun vuokra-ajan päättyessä. Mikäli palautusaikaa tai -paikkaa halutaan muuttaa, on muutoksista viipymättä ilmoitettava vuokraamon edustajalle. Mikäli auto palautuu tankkaamattomana, vuokraamo veloittaa asiakkaalta tankista puuttuvan polttoaineen ja tankkausmaksun 50€.